REFERENTIES | Mijn klanten aan het woord

LinQuake werkt al jaren samen met Anja, zowel voor vertaal- en revisiewerk als ook voor Duitse taaltrainingen. En dat is niet voor niets. Op alle aspecten van de samenwerking scoort Anja maximaal: zij is betrouwbaar, attent, reageert snel, handelt altijd professioneel, komt haar afspraken na en zij heeft bovenal een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Dit maakt dat wij haar met het volste vertrouwen inzetten voor een breed scala aan opdrachten en opdrachtgevers. Ik beveel Anja dan ook graag en van harte aan.

Dave van den Akker
Directeur | LinQuake

Het is niet makkelijk om een betrouwbare freelance vertaler te vinden die ook met je meedenkt en verbeteringen aandraagt op context, cultuurverschil en schrijfstijl. Met Anja hebben we diegene wel gevonden. Ze begrijpt onze behoefte en speelt hierop in. Het is fijn om met Anja samen te werken. Ze is enthousiast, gedreven en erg flexibel. Vooral dat laatste is voor ons heel erg belangrijk. Daarnaast zijn haar vertalingen uiteraard correct en snel.

Lonneke van den Kroonenberg
Online Marketeer | Attractiepark Toverland

Al een aantal jaar laten wij onze Nederlandse teksten naar het Duits vertalen door ASL vertalingen & communicatie. Wij kunnen niet anders dan lof uitspreken over deze samenwerking. Iedere keer zijn we weer blij verrast door het snelle werk van Anja. Ze reageert en schakelt snel. De vertalingen ontvangen we binnen no-time in onze inbox. Super! Ook worden we goed geadviseerd over bepaalde zinstructuren en woordkeuzes waardoor we de Duitse doelgroep op een correcte manier kunnen benaderen en bereiken. Anja weet tenslotte als geen ander hoe de Duitse taal in elkaar steekt en wat de wensen zijn voor verschillende Duitse doelgroepen.

Michelle Swinkels
Marketing & communicatie | De Schatberg en FEC Sevenum

Anja is een uitstekende vertaalster Duits. Ze werkt zo goed als foutloos en is ook creatief in het zoeken naar goede en mooie oplossingen. Bovendien is Anja zeer flexibel en betrokken. Ze is kritisch, vraagt het als er iets onduidelijk is en denkt mee. De ideale vertaalster om als vertaalbureau mee samen te werken. Maar dat had ik eigenlijk niet moeten zeggen… Dat had ik graag voor onszelf gehouden.

Pieter Cramer
Sales Manager | LinQuake

Als leverancier van (technische) gassen wil Jewagas haar expertise delen met klanten. Om die reden vinden wij het belangrijk dat vertalingen inhoudelijk deze (technische) kennis overbrengen terwijl deze tegelijkertijd prettig leesbaar is. De content die we produceren varieert van websiteteksten tot blogs en van bedrijfsfilmpjes tot complete whitepapers. ASL vertalingen & communicatie heeft in de afgelopen jaren laten zien dat ze hierin uitblinkt. De vertalingen worden snel geleverd, ze zijn kundig en correct. Anja probeert altijd mee te denken, geeft tips en wanneer je onverhoopt iets met spoed nodig hebt, staat ze ook voor je klaar. Kortom, een bijzonder prettige samenwerking waar ik nog heel lang gebruik van hoop te maken.

Gertie Arts
Jewagas

Tijdens mijn werk bij vertaalbureau LinQuake heb ik veel mogen samenwerken met Anja. Anja levert kwaliteit en gaat altijd voor perfectie. Ze is creatief en denkt met je mee. Daarnaast is ze erg betrokken en flexibel. Heel prettig samenwerken dus!

Puck Visser
Freelancer | marketing en communicatie

Al ruim twee jaar doen wij wekelijks meerdere vertaalverzoeken aan ASL Vertalingen & Communicatie. Volledig naar tevredenheid en plezier. In die twee jaar hebben wij Anja leren kennen als een harde werker die altijd in is voor een vriendelijk woord en suggesties om onze tekst nog beter te maken. De persoonlijke benadering van Anja is heel prettig; je communiceert met een mens in plaats van met een bedrijf.

Wat ons het meest aanspreekt in de samenwerking met ASL Vertalingen is de opmerkzaamheid die Anja heeft. Een spelfout vanuit onze kant? Anja haalt ‘m er uit en waarschuwt ons. Een Nederlands woord dat lastig te vertalen is naar het Duits? Anja draagt een oplossing aan.

Ook de snelheid waarmee ASL Vertalingen werkt is heerlijk voor een druk en dynamisch bedrijf als dat van ons. Als we een spoedopdracht hebben staat Anja direct voor ons klaar. Voor grotere projecten neemt ze haar tijd, maar altijd in overeenstemming met ons. Deze manier van samenwerken zorgt er voor dat wij altijd adequaat kunnen communiceren met onze (voornamelijk Duitse) klanten, want laten we wel wezen: Correct Duits schrijven is gewoon heel lastig. Gelukkig beheerst Anja zowel de Duitse als de Nederlandse taal opperbest.

Anja is kortom een vertaalster uit duizenden. Punctueel, betrokken, duidelijk, snel en héél sociaal. Een feest om mee samen te werken.

Daniëlle Geurts-Engels
Marketing Manager | 2 Brüder